Pripremimo se za dostojno primanje Isusa u Svetoj Pričesti čestom Svetom Ispovijedi:

SVETA ISPOVIJED PRIJE I(LI) POSLIJE SVETE MISE I NA ZAMOLBU

redovita ažuriranja misnog rasporeda pratite na:

www.karmelbm.wordpress.com/tjedni-duhovni-program/

***

* Napomena: ovdje donosimo najavu samo onih slavlja koja animira Karmel Božjeg Milosrđa, poglavito u crkvi Gospe Delorite u Kuni Pelješkoj i crkvi Sv. Kuzme i Damjana u Donjoj Vrućici, a povremeno i na drugim mjestima.

Za Svete Mise i druge obrede koji se održavaju u župnoj crkvi sv. Kuzme i Damjana u Donjoj Vrućici, a nisu vezane s Karmelom Božjeg Milosrđa raspored možete konzultirati na sljedećoj poveznici: https://hr-hr.facebook.com/zupa.trpanj/. Na istoj poveznici nalazi se raspored događanja u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Kuni. Radi se o crkvi matici koja se nalazi nedaleko od crkve Gospe Delorite.

***

Epidemiološke mjere na području Dubrovačke biskupije:

Od 5. lipnja ovim pismom biskupa splitske metropolije (http://www.dubrovacka-biskupija.hr/portal/index.php?) sve odredbe biskupa koje su donesene od pocetka opasnosti od zaraze korona virusom su prestale biti obvezujuće i svedene su na razinu preporuke.

25. lipnja zbog pogoršane situacije s epidemijom biskup je potaknuo na pridržavanje mjera (http://www.dubrovacka-biskupija.hr/portal/index.php?option=com_k2&view=item&id=7750:biskup-uzini%C4%87-apeliram-na-pridr%C5%BEavanje-preporuka-u-pogor%C5%A1anoj-situaciji-s-covid-19&Itemid=466).

28. kolovoza zbog privremenog postroženja mjera zaštite na području Dubrovačko-neretvanske županije biskup Uzinić uputio je novu poruku: http://www.dubrovacka-biskupija.hr/portal/index.php?option=com_k2&view=item&id=7874:obavijest-uz-epidemiolo%C5%A1ke-mjere-za-podru%C4%8Dje-dubrova%C4%8Dko-neretvanske-%C5%BEupanije-28082020&Itemid=466

PUSTINJA OTVORENA APOSTOLATU DUHOVNOSTI

%d blogeri kao ovaj: