***

Dragi vjernici, dođite u crkvu u susret Isusu! Primimo Isusa u svetim sakramentima!

Crkva je mjesto zdravlja i života, ne bojte se!

Prijenos na televiziji neusporedivo je siromašniji od stvarnog sudjelovanja u crkvi.

S obzirom da župa nije velika i da Misa u subotu n-avečer vrijedi kao nedjeljna ima dovoljno mjesta!

Naš Bog je snažan, on nas štiti i liječi! On je -svemoguć i ljubi nas!

*

Mogućnost za SVETU ISPOVIJED prije i(li) poslije sv. Mise i prema dogovoru

(098 98 70717 – Viber, Telegram).

Tvoje srce treba mir i blagoslov. Kad dobrom Bogu predaš teret grijeha

doživjet ćeš novo rođenje!

***

* Napomena: ovdje donosimo najavu samo onih slavlja koja animira Karmel Božjeg Milosrđa, poglavito u crkvi Gospe Delorite u Kuni Pelješkoj i crkvi Sv. Kuzme i Damjana u Donjoj Vrućici, a povremeno i na drugim mjestima.

.

***

Epidemiološke mjere na području Dubrovačke biskupije:

Trenutno ograničenje sudionika crkvenih okupljanja: dvadeset pet osoba, ne računajući one koji bi stajali vani.

Od 5. lipnja ovim pismom biskupa splitske metropolije (http://www.dubrovacka-biskupija.hr/portal/index.php?) sve odredbe biskupa koje su donesene od pocetka opasnosti od zaraze korona virusom su prestale biti obvezujuće i svedene su na razinu preporuke.

25. lipnja zbog pogoršane situacije s epidemijom biskup je potaknuo na pridržavanje mjera (http://www.dubrovacka-biskupija.hr/portal/index.php?option=com_k2&view=item&id=7750:biskup-uzini%C4%87-apeliram-na-pridr%C5%BEavanje-preporuka-u-pogor%C5%A1anoj-situaciji-s-covid-19&Itemid=466).

28. kolovoza zbog privremenog postroženja mjera zaštite na području Dubrovačko-neretvanske županije biskup Uzinić uputio je novu poruku: http://www.dubrovacka-biskupija.hr/portal/index.php?option=com_k2&view=item&id=7874:obavijest-uz-epidemiolo%C5%A1ke-mjere-za-podru%C4%8Dje-dubrova%C4%8Dko-neretvanske-%C5%BEupanije-28082020&Itemid=466

28. studenog biskup Mate uputio je novo pismo u vezi s restriktivnijim epidemiološkim mjerama: https://www.dubrovacka-biskupija.hr/portal/index.php?option=com_k2&view=item&id=8035:pismo-biskupa-uzini%C4%87a-sve%C4%87enicima-i-vjernicima-dubrova%C4%8Dke-biskupije-vezano-uz-nove-mjere-sto%C5%BEera&Itemid=466.

PUSTINJA OTVORENA APOSTOLATU DUHOVNOSTI

%d blogeri kao ovaj: