Informacije o Euharistijskim klanjanjima u Dubrovniku za grupu organizatora

Mir i blagoslov Euharistijskog Isusa s Vama!
Odlučio sam se staviti par riječi ovdje zato što se često pridruže novi članovi Viber grupe, a ne vide stare poruke u grupi – pa da oni koji su se pridružili budu upućeni, a isto vrijedi i za one koji će se pridružiti putem drugih komunikacijskih sredstava.

Viber grupa „Euharistijska klanjanja u Dubrovniku“ nastala je s ciljem povezivanja vjernika zainteresiranih za klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom u svrhu organizacije produženih euharistijskih klanjanja u Dubrovniku.

Svrha grupe nije samo informativna, nego je i organizacijska – to znači da je namijenjena onima koji prepoznaju da na neki način mogu pripomoći oko organizacije spomenutih klanjanja: bilo preuzimanjem dežurstva (što nam je prvenstveni zadatak), bilo u logističkim potrebama i sl.

Zato vas i dalje ljubazno molim da u grupi ne objavljujete sadržaje koji nisu vezani za tu svrhu.

U grupu nemojte dodavati nove članove bez prethodnog dogovora s koordinatorima zaduženima za evidenciju (trenutno tu dužnost obnašaju Mira Vujnović 099 843 9001 mira.vujnovic2308@gmail.com i Ljiljana Stanković 098 181 0006; ljiljana.stankovic@gmail.com)

Budimo molitelji i apostoli molitve Euharistijskom Milosrdnom Isusu za preporod nas samih i svih koje nam Gospodin povjerava u molitve! Molimo i za blagoslov i zaštitu ovog našeg nastojanja. Hvala!

Milosrdni Gospodin vas blagoslovio i zajedno s Njim Blažena Djevica Marija – žena Euharistije!

br. dražen M

OAZA MILOSRĐA U KARMELSKOJ PUSTINJI

%d blogeri kao ovaj: