Malenost – naša snaga i zaštita – proslava sv. Male Terezije u dubrovačkoj katedrali

Dragi čitatelji, dijelimo s vama zahvalni spomen na proslavu blagdana svete Male Terezije u dubrovačkoj katedrali. Ondje se našoj Svetici utječu već jako dugo, oko stotinu godina.

Izvještaj s Euharistijskog slavlja se nalazi na stranicama Dubrovačke biskupije: http://www.dubrovacka-biskupija.hr/portal/index.php?option=com_k2&view=item&id=7942:proslava-sv-male-tereze-u-katedrali-ne-dopustimo-da-nam-se-istrgne-iz-srca-veli%C4%8Dina-malenosti&Itemid=466

Nakon Svete Euharistije u razmatranju je predstavljen Mali Put svete Male Terezije i na koljenima pred Isusom poduzeli smo nekoliko duhovnih koraka ka malenosti i predanju – da bismo završili zajedničkom posvetom Milosrdnoj ljubavi Božjoj – služeći se Terezijinim riječima posvete same sebe kao žrtve paljenice Milosrdnoj ljubavi Božjoj.

Zahvaljujemo srdačno don Marinu, župniku u katedrali, na pozivu i gostoljubivosti, molitvenoj zajednici Misionari Božjeg Milosrđa na glazbenoj podršci i svim sudionicima. Najviše ipak zahvaljujemo našoj velikoj maloj Svetici na snažnom zagovoru i preporučamo sve vas koji ovo čitate njezinim molitvama. Dobri Bog vas blagoslovio!