Hodočašće Gospi Fatimskoj i karmelskim misticima, 11.-16. svibnja 2017.

Poštovani čitatelji naše mrežne stranice, ovim vas putem želimo obavijestiti da imamo još nekoliko mjesta za hodočašće u Fatimu i Avilu. Ako požurite još nam se stignete pridružiti!

Dana 13. svibnja 2017. navršava se stoljeće od Marijinih ukazanja u Fatimi! Pođimo zajedno u Fatimu, podržavajući molitvom, pokorom i posvetom planove Bezgrješnog Srca Marijina! Bit će i papa Franjo. Usput posjetimo najvažnija mjesta karmelskih mistika svete Terezije Avilske i svetog Ivana od Križa (Avilu, Albu de Tormes, Segoviju i Salamanku).

Program: Sveta Misa s Papom Franjom u Fatimi 13. svibnja, posjet rodnom gradu sv. Terezije i prvom obnovljenom samostanu sv. Josipa u Avili, njenom grobu u Albi de Tormes i grobu sv. Ivana od Križa u Segoviji te jedno lijepo iznenađenje 🙂

Mi vodimo brigu o prijevozu busom od Madrida (od 11. svibnja, 21.00h u zračnoj luci „Barajas“ do 16. svibnja, 4.30h u istoj zračnoj luci) ili busom, jednostavnom smještaju (5 noćenja i doručci) i o duhovnom programu. Okvirna cijena tog dijela je 220€.

Ti se trebaš sam pobrinuti za dolazak do Madrida i natrag i o hrani izuzev doručaka. Budući da ima relativno povoljnih letova, vjerujemo da ćemo tako proći povoljnije. Mi ćemo ti pomoći savjetima.

O drugim detaljima ćemo izravno komunicirati (KarmelBM.Zajednica@gmail.com; 098 98 70717, zvati radnim danom od 10 do 12 h; 15.30 do 16.30 h).

Pripravljajmo hodočašće molitvom i duhovnom žrtvom! U radosti iščekivanja velike proslave Bezgrješnoga Srca Blažene Djevice Marije u Fatimi i susreta s našim karmelskim svetcima pozdravljamo i želimo Božji blagoslov!