Hodočašće u Mariju Bistricu, na 3. nacionalni susret štovatelja Božjega Milosrđa

Pozivamo vas na na treći nacionalni susret štovatelja Božjega Milosrđa, u Godini Milosrđa, u subotu 22. listopada 2016. godine, na spomendan sv. Ivana Pavla II. u Mariji Bistrici.

3-nacionalni-susret-stovatelja-bozjeg-milosrdja

Karmel Božjeg Milosrđa organizira hodočašće iz Dubrovnika s polaskom u petak 21. listopada kasno navečer, sa sudjelovanjem na subotnjem programu u Mariji Bistrici, noćenjem u Mariji Bistrici i polaskom prema Dubrovniku u nedjelju 23. listopada nakon Svete Mise. Povratak je predviđen u nedjelju navečer.

Cijena noćenja bit će 100kn, a cijena prijevoza oko 400kn. Točna cijena ovisit će o broju prijavljenih te ćemo ju znati nakon isteka roka prijave. Rok za prijave je 15. listopada. Objedi su u vlastitom aranžmanu – za put je potrebno nešto ponijeti, a u Mariji Bistrici će biti moguće kupiti.

Program u Mariji Bistrici  u subotu 22. listopada organizira Koordinacija štovatelja Božjeg Milosrđa i obuhvaća misno slavlje u 11 sati koje predvodi mons. Mijo Gorski, pomoćni zagrebački biskup, nakon kojeg će biti prilike izraziti štovanje relikvijama sv. Ivana Pavla II. i sv. Faustine Kowalske. U 14 sati održat će se pobožnost Križnoga puta na otvorenom, a u 15 sati procesijom će se proći kroz Vrata Milosrđa i u bazilici izmoliti krunica Božjega milosrđa kao i čin posvete Domovine Božjemu milosrđu.

Kontakt za prijave na hodočašće: e-mail: KarmelBM.zajednica@gmail.com, broj mobitela: br. Dražen Marija: 098 98 70717.

Kontakt Koordinacije štovatelja Božjeg Milosrđa u vezi programa u Mariji Bistrici je sljedeći:: koordinacija.bozje.milosrdje@gmail.com, https://www.facebook.com/koordinacija.bozje.milosrdje/, Jelena Vuković, tajnica Koordinacije 099532215.