RUJANSKA DUHOVNA OBNOVA – MOLITVA KAO PRIJATELJSTVO – 2. DIO

 

U okviru  mjesečnih duhovnih obnova “Karmela Božjeg Milosrđa” na Koločepu nastavlja se tema “Molitva – život u prijateljstvu”, i to u subotu 17. rujna u 14.30h. Kateheza o molitvenom putu kod svete Terezije Avilske ovaj puta će imati više praktični naglasak. Nakon kateheze slijedi euharistijsko klanjanje i Sveta Misa u 17.00. U razdoblju prije Mise je mogućnost za Ispovijed i kraći razgovor. Toga dana u karmelskoj obitelji je blagdan sv. Alberta Jeruzalemskog koji je karmelskim pustinjacima dao pravilo života.

Program duhovne obnove prilagođen je plovidbenom redu broda „Postira“ koji isplovljava iz Dubrovnika u 14.00 h i stiže na Koločep u 14.30 h, a za povratak isplovljava iz Koločepa u 18.35 h i stiže u Dubrovnik u 19.05 h.

Svi koji su zainteresirani za duhovni rast srdačno su pozvani, a osobito oni koje privlači karmelska duhovnost.

Kako smo spominjali u kolovozu, sudionike duhovnih obnova i ostale zainteresirane pozivamo na hodočašće u Mariju Bistricu na nacionalni susret štovatelja Božjeg Milosrđa 22. listopada. Polazak je u petak navečer, povratak u nedjelju, noćenje u pansionima u Mariji Bistrici. Zainteresirani se mogu polako prijavljivati na: KarmelBM.Zajednica@gmail.com.

 

molitva-zivot-u-prijateljstvu-plakat-rujan