Pokloni se Kristu da Domovina bude Kristova!

Pozivamo sve koji su u mogućnosti na poludnevno Klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu  za duhovni preporod Domovine prigodom parlamentarnih izbora pod geslom „POKLONI SE KRISTU DA DOMOVINA BUDE KRISTOVA!“ u crkvi Velike Gospe na Kalamoti U NEDJELJU 11. RUJNA OD 14.00 DO NAJMANJE 17.30 SATI.

Ako se javite za dežurstvo klanjanje može trajati i duže. Možete PREUZETI DEŽURSTVO OD 15, 30 ILI 60 MINUTA i javiti nam kad vam odgovara na e-mail (KarmelBM.Zajednica@gmail.com) ili uživo u nedjelju 10. rujna nakon Svete Mise u Donjem Čelu u 9.30. Dežurstvo je samo za one koji mogu, a svi ostali su slobodni DOĆI BILO KADA I OSTATI KOLIKO IM ODGOVARA.

Odgovorimo na poziv naših biskupa i UKLJUČIMO SE U MOLITVENU BORBU ZA BOLJITAK DOMOVINE! Molitva čini čudesa, samo ako vjerujemo Isusu! Isus je jači od svake bolesti i iskvarenosti. On je pobijedio čak i smrt! Prema tome, On može izliječiti i oživjeti i našu Domovinu! Izaberimo one koji su najbliži Kristovom zakonu ili barem najmanje daleko od njega.

Drage čitatelje koji su iz drugih krajeva potičemo da se pridruže molitvama na drugim mjestima ili bar da se osobno pomole za ovu nakanu.

Neka za nas moli Blažena Djevica Marija, Zagovornica Hrvatske i sv. Josip, zaštitnik Hrvatske!

Plakat 2016.jpg

OVDJE možete preuzeti prigodnu sličicu koja se može učitati kao vaša slika profila na društvenim mrežama u svrhu poticanja molitve za Domovinu.